NGENCO

Paint Protection Spray

NGENCO PPS beskyttelsesfolie har beskyttelses og selvreparerende egenskaper som overgår majoriteten av dagens beskyttelsesfolier.

Book time

NEXT GENERATION COATINGS - KJENT SOM PPS!

NGENCO PPS

Det nye innenfor lakkbeskyttelse, kjent som Paint Protection Spray (PPS). NGENCO (Next Generation Coatings) har klart å utvikle et produkt som har tatt det beste fra alle verdener og satt sammen det ultimate produktet for å beskytte lakk, plast og andre utsatte deler på alle typer kjøretøy. NGENCO PPS har beskyttelses og selvreparerende egenskaper som overgår majoriteten av dagens beskyttelsesprodukter. Det er et flytende produkt som sprøytes på i en lakkboks. Prosessen består av flere steg og vi bygger opp PPS’en slik at denne har minimum 200 Microns. Ønsker du tykkere PPS? Ikke noe problem, denne kan bygges opp til så mye du selv ønsker. Høres dette bra ut? Da ønsker vi deg velkommen til en hyggelig og uforpliktende befaring angående lakkbeskyttelse for ditt kjøretøy hos oss i Drammen. 

FRIHETEN TIL Å VELGE HVA DU VIL!

NGENCO PPS kan legges på som gjennomsiktig eller hvilken som helst farge du ønsker. Ikke nok med det, men du kan også velge Matt eller Satin finish. 

Og det beste med hele? NGENCO PPS kan fjernes veldig lett og etterlater ingen folie eller limrester. Du trenger ikke å betale tusener av kroner for å fjerne folien hos en profesjonell aktør.

 

Beskyttelse

NGENCO PPS beskytter lakken mot steinsprut, riper og hærverk som påføres med nøkler eller andre skarpe gjenstander. PPS beskytter i tillegg lakken mot fuglemøkk, insekts rester og potensielle skader ved bruk av vaskemetoder som kan skade lakken.

 

Påføring

Ved påføring av NGENCO PPS vil det aldri bli brukt skarpe gjenstander i nærheten av bilens originale klarlakk. NGENCO PPS sprøtyes på i lakkboks med lakkpistol og PPS’en vil legge seg inn i alle kriker og kroker slik at hele kjøretøyet er beskyttet overalt.

 

Effekt

NGENCO PPS har en overlegen klarhet og glans i forhold til sine konkurrenter, både på gjennomsiktig og farget PPS.